Ιούν
24
2016
Αγωγές για το επίδομα ειδικής απασχόλησης – Ενημέρωση για τους συναδέλφους που δικαιώθηκαν

easy_orestiadas[1][1]

Ορεστιάδα, 21-06-2016

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Αρ. Πρωτ.:20/2016

Θέμα: «Αγωγές για το επίδομα ειδικής απασχόλησης ».

Παρακαλούνται οι συνάδελφοί, οι οποίοι προέρχονται από πρώην Συνοριακούς Φύλακες και οι οποίοι είχαν καταθέσει αγωγή για τη διεκδίκηση του επιδόματος ειδικής απασχόλησης, το οποίο δεν ελάμβαναν από 05/02/2000 εώς 31/12/2003, να προσέλθουν στις γραμματείες των Τμημάτων τους για να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά καθόσον το Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής με τις αποφάσεις Β.631/2015 και Β.632/2015 τους δικαιώνει πλήρως και αμετάκλητα.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1)Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνουν ότι δεν έχουν λάβει κανένα ποσό για την ίδια αιτία και για το ίδιο χρονικό διάστημα που αναφέρεται στην απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής. Υπόδειγμα της παραπάνω υπεύθυνης δήλωσης έχει αποσταλεί στις γραμματείες των Τ.Σ.Φ.
2) Την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου καταθέσεων στο οποίο θα φαίνεται ο αριθμός ΙΒΑΝ και πρώτο όνομα θα είναι ο δικαιούχος ή γι΄ αυτούς που διατηρούν λογαριασμούς όψεως , σχετικό έγγραφο από την τράπεζα τους που θα πιστοποιεί τα παραπάνω.
3) Ιδιωτικό Συμφωνητικό μεταξύ των δύο συμβαλλομένων μελών ( Ενάγων-Δικηγόρου) σε τέσσερα αντίτυπα υπογεγραμμένα.( υπόδειγμα έχει σταλεί στις υπηρεσίες)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ως αριθμός απόφασης θα αναγράφεται, ο αριθμός απόφασης του Εφετείου, στην οποία αναγράφεται το όνομα του καθενός. Η υπεύθυνη δήλωση θεωρείται για το γνήσιο της υπογραφής.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ
-Ο-                                  -Ο-
Πρόεδρος                   Γεν. Γραμματέας

ΑΚΙΔΗΣ Ηλίας           ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥΔΗΣ Θεοδόσιος

About the Author:

Comments are closed.