Σεπ
27
2012
Η ηγεσία απέδειξε ότι φοβάται τον συνδικαλισμό

Περίτρανη απόδειξη ότι η ηγεσία φοβάται τον συνδικαλισμό όταν οι συνάδελφοι είμαστε ενωμένοι, αποτελεί η προκλητική απόφαση να ελεγχθεί πειθαρχικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Πιερίας, για την συμβολική ενέργειά του στην ένστολή Πανελλαδική διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος την 06-09-2012, να κρεμαστεί στην αγχόνη μαζί με άλλους ενστόλους. Η ηγεσία σε κατάσταση πανικού αντί να λάβει το μήνυμα ότι μας οδηγεί εμάς και τις οικογένειές μας στην κρεμάλα, ενοχλήθηκε από το συγκεκριμένο «happening»  και ασκεί πειθαρχική δίωξη στον συνάδελφο για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά».

Πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση συνδικαλιστική δίωξης. Η συγκεκριμένη ενέργεια, ας γνωρίζουν οι εμπνευστές της, όχι μόνο δεν θα πετύχει το σκοπό της να φιμώσει και να φοβίσει τους αστυνομικούς και ιδίως τους συνδικαλιστές, αντίθετα μας ενώνει, μας πεισμώνει και μας οπλίζει με περισσότερο θάρρος γιατί επιβεβαιώνεται ότι οι κινητοποιήσεις μας ενοχλούν.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση προς τον συνάδελφό μας και στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας. Απαιτούμε την άρση του συγκεκριμένου μέτρου και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου και θα εκφράσουμε εμπράκτως τη διαμαρτυρία μας, με όποιον τρόπο αποφασίσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ανεξαρτήτως επαγγελματικού κλάδου να καταδικάσουν την συγκεκριμένη ενέργεια της Ηγεσίας. Η συνδικαλιστική ελευθερία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις.

Comments are closed.