Αυγ
29
2014
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς: Τον Πρωθυπουργό της Χώρας
κ. Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Οι Ομοσπονδίες μας, όπως γνωρίζετε, δίνουν εδώ και αρκετό καιρό έναν τιτάνιο αγώνα, με στόχο την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας και τη διατήρηση του αξιόμαχου αυτών σε ικανά επίπεδα, παρά τις περικοπές των αναγκαίων προ τούτο δαπανών και τις επιπτώσεις που αυτές έχουν επιφέρει σε όλους τους τομείς, μηδέ του ανθρώπινου δυναμικού τους εξαιρουμένου.

Δυστυχώς, οι επιταγές της Τρόικας υπερίσχυσαν της κοινής λογικής και των επιχειρημάτων που κατά κόρον είχαμε προβάλει όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, το Συμβούλιο της Επικρατείας στο οποίο προσφύγαμε, με μια απόφαση σταθμό, δικαίωσε τον αγώνα μας και απομένει πλέον στην Κυβέρνηση να εκπληρώσει το χρέος της έναντι όλων των ενστόλων.

Επειδή, εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών, εισπράξαμε μια αδιάλλακτη στάση που δεν συνάδει ούτε με το θεσμικό ρόλο μας αλλά ούτε και με την αποστολή μας, σας καλούμε να αναλάβετε προσωπικά εσείς το χειρισμό του θέματος και να προβείτε στις δέουσες ανακοινώσεις, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης με δεδηλωμένη τη βούλησή μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τελικής δικαίωσης.

Με εκτίμηση

ypografes omospondion6

About the Author:

Comments are closed.