Δεκ
13
2013
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα: «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι εσύ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωσή μας με θέμα: «Σ’αγαπώ γιατί είσαι εσύ» στην αίθουσα του εμποροβιοτεχνικού επιμελητηρίου Πτολεμαΐδας.

Ο βαθιά πνευματικός αλλά και ταυτόχρονα πολιτικός λόγος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Παύλου άγγιξε, προβλημάτισε και σε κάθε περίπτωση ωφέλησε όλους όσους είχαμε τη χαρά να ακούσουμε την εισήγησή του.  Αφού επισημάνθηκαν οι αιτίες που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία, δόθηκαν μέσα από τον πάντα λιτό και ξεκάθαρο λόγο του σεβασμιοτάτου οι λύσεις που θα μας βγάλουν από το τέλμα. Μόνο ενωμένη η κοινωνία μπορεί να προχωρήσει και να ξεπεράσει την κρίση και να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα που αναδείχτηκαν μέσω αυτής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Φλωρίνης,  Πρεσπών &  Εορδαίας  κ.κ. Θεόκλητος, η βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ουζουνίδου Ευγενία, η Δήμαρχος Εορδαίας  κ. Βρυζίδου Παρασκευή, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος και  ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Αμαραντίδης Ευθύμιος.

Η Ένωσή μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες:

1) Στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Παύλο για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και την πραγματοποίηση της τόσο ωφέλιμης για την καρδιά και το μυαλό μας ανάλυσης

2) Στον δημοσιογράφο κ. Καρυπίδη για την συνεισφορά του στην εκδήλωση ως συντονιστής της συζήτησης

3) Στο Δήμο Εορδαίας και στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Πτολεμαΐδας για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.

4) Όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή γιατί με τη συμμετοχή τους πραγματοποιήθηκε μια ζωντανή και διαδραστική συζήτηση

Comments are closed.