Δεκ
30
2015
Συνάντηση με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης κ. ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟ Ιωάννη

Δελτίο Τύπου

      Σήμερα την 30/12/2015 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της  Ένωσής μας συνάντηση με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης κ. ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟ Ιωάννη, μετά από πρωτοβουλία του ιδίου να ενημερωθεί άμεσα για τα τρέχοντα προβλήματα της Δ.Α. Κοζάνης. Αφού ευχηθήκαμε  στο Βουλευτή του Νομού μας καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, συζητήσαμε  μεταξύ άλλων σημαντικά ζητήματα δημόσιας τάξης, ασφάλειας, που απασχολούν τη Δ.Α. Κοζάνης.

Όπως ήταν φυσικό, πρώτο θέμα της συζήτησης-ενημέρωσης ήταν το μεταναστευτικό ζήτημα που απασχολεί τη χώρα μας και οι επιδράσεις του στην περιοχή μας. Από μέρος μας γνωστοποιήθηκε στον Βουλευτή η συμβολή των αστυνομικών-μελών μας στην αντιμετώπιση του, με αποσπάσεις συναδέλφων στην πρώτη γραμμή υποδοχής των μεταναστευτικών ροών στα νησιά μας καθώς και η αναχαίτιση αυτών σε δεύτερο βαθμό στην περιοχή μας (ΣΤΕΚ Πολυμύλου).

Επίσης ενημερώθηκε για την έλλειψη προσωπικού, σε έναν Νομό με το μεγαλύτερο δίκτυο Εγνατίας οδού, με τον δεύτερο σε έκταση Δήμο της Ελλάδος (Δήμος Βοΐου) καθώς και ότι στην περιοχή μας εδρεύει η ΔΕΗ με απέραντα εργοτάξια, λιγνιτορυχεία και σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Στην συνέχεια, συζητήθηκε το πρόβλημα του παρκινγκ στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι και οι δημότες της πόλης, όπως και η καθυστέρηση σύνδεσής του με το δίκτυο της Τηλεθέρμανσης.  Επιπλέον, αναδείξαμε το θέμα της παλαιότητας των αλεξίσφαιρών γιλέκων και του στόλου των περιπολικών.

Η Ένωσή μας του παρέδωσε σχετικό υπόμνημα με όλες τις θέσεις της και ευχαρίστησε τον κ. Βουλευτή για το ανιδιοτελή ενδιαφέρον που επέδειξε. Από τη πλευρά του, δια μέσω της Ένωσης, ευχήθηκε χρόνια πολλά και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, λόγω των ημερών, στο σύνολο των συναδέλφων και ζήτησε συνεχή  επικοινωνία για αυτά τα οποία συζητήθηκαν και τυχόν μελλοντικά προβλήματα που ήθελε προκύψουν.

Κοζάνη 30 Δεκεμβρίου 2015

About the Author:

Comments are closed.