Μαρ
29
2015
Συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή της Ε.Α.Υ.ΚΟΖΑΝΗΣ

Δελτίο Τύπου

Την 26/03/2015 με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή της,  η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Κοζάνης πραγματοποίησε ημερίδα στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης για τιμήσει τα ιδρυτικά μέλη και τους διατελέσαντες Προέδρους και Γενικούς Γραμματείς.

Σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, τα τιμώμενα πρόσωπα μας περιέγραψαν διαχρονικά τον αγώνα που έκαναν για να χτίσουν το οικοδόμημα αυτό, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ήταν ένας άθλος της εποχής. Μας μετέφεραν τους φόβους και τις αγωνίες τους, αλλά και τις πιέσεις που δέχθηκαν για να εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Η ιδέα όμως έγινε πραγματικότητα και έτσι την 26 Μαρτίου 1995 ιδρύθηκε η   Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Κοζάνης.

Στις ομιλίες τους. ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Φωτόπουλος, οι διατελέσαντές κ.κ. Πρόεδροι της Ένωσής μας και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι, αφού έκαναν μια σύντομη ιστορική αναδρομή, στάθηκαν στα επιτεύγματα της Ένωσής μας που καταμαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο το λόγο της ύπαρξής της.

Στα ιδρυτικά μέλη και στους διατελέσαντες Προέδρους και Γενικούς Γραμματείς απονεμήθηκαν αναμνηστικοί τιμητικοί έπαινοι για την προσφορά τους στην ένωσή μας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Χρήστος Φωτόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Μακεδονίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Θεόδωρος ΚΕΡΑΜΑΣ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας κ. Δημοσθένης ΧΡΗΣΤΟΥ, Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Κοζάνης κ. Ιωάννης ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ , ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξ/κών Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας Πυραγός κ. Χρήστος ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ , η Πρόεδρος του τοπικού τμήματος της Ι.P.A Αστυνόμος Β’ κα Φωτεινή ΡΩΜΑ και Αντιπρόσωπος του Συλλόγου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης..

 

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.

 

 

Κοζάνη 27 Μαρτίου 2015

 

 

Βίντεο απο την εκδήλωση

 

About the Author:

Comments are closed.