Απρ
19
2016
Συνάντηση του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Ν. Κοζάνης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο ΚΑΡΥΠΙΔΗ

1393478_1388180011425726_761230258_n

 

 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΛΕΩΦ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΤΗΛ. & ΦΑΞ 24610 37777
e-mail: eaynkozanis@gmail.com
www. eayk.gr

Κοζάνη 19-04-2016
ΘΕΜΑ: Συνάντηση του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Ν. Κοζάνης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο ΚΑΡΥΠΙΔΗ
Σήμερα 19/04/2016 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Ν. Κοζάνης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο ΚΑΡΥΠΙΔΗ προκειμένου να ενημερωθούμε για τη πορεία των εξελίξεων στα θέματα που είχαν τεθεί προ καιρού και απασχολούν την Ένωσή μας. Ο κ. Περιφερειάρχης μας γνωστοποίησε τις ενέργειες που έχουν γίνει από την μεριά του προς επίλυση αυτών, ως εξής:
1. Όσον αφορά τα θέματα υγιεινής στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης αλλά και πέριξ αυτού τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί κατάλληλος ψεκασμός για έντομα, τρωκτικά κλπ. Επιπλέον, όπως μας ενημέρωσε, πραγματοποιείται συνεχώς απολύμανση στους χώρους της εγκατάστασης για την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Τέλος θα παραχωρηθεί υγειονομικό υλικό για να δοθεί σε όσους αστυνομικούς εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο με την φύλαξη των προσφύγων ( πληρώματα περιπολικών, Διμοιρία κ.ά.)
2. Για το κτιριακό πρόβλημα της Πτολεμαΐδας, ότι ξεκινούν άμεσα εργασίες ανακατασκευής του κτιρίου.
3. Επίσης μας ενημέρωσε ότι θα παραχωρηθούν δυο οχήματα από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προς Υπηρεσία της Δ.Α. Κοζάνης, ικανοποιώντας με τον τρόπο αυτό ένα αίτημα που είχε τεθεί από την πρώτη μας κιόλας συνάντηση μαζί του.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι με προσωπική του παρέμβαση, προσπαθεί να δώσει λύση και σε άλλα ζητήματα που του θέσαμε για τα οποία θα σας ενημερώσουμε λιαν συντόμως. Μέσα από αυτό το Δελτίο Τύπου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Περιφερειάρχη για την ευαισθησία που επιδεικνύει στα θέματα αστυνομικής φύσης με πράξεις και όχι με λόγια .

 

About the Author:

Comments are closed.