Δεκ
12
2015
Ξεκινά και πάλι η πληρωμή της «ΑΣΠΙΔΑΣ»

 

Θέμα: «Εξόφληση υπομνημάτων της επιχείρησης ΑΣΠΙΔΑ»

Σχετ: Υπ. αριθμ. 45/2015 έγγραφό μας από 28/09/2015

Η Ομοσπονδία μας, παρακολουθούσε και παρακολουθεί την όλη διαδικασία αποπληρωμής των υπομνημάτων της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΑ» καθ’ όλο το διάστημα αυτό. Ήδη με προηγούμενη ενημέρωσή μας ( υπ’αριθμ 45 / 28-9-2015) σας είχαμε ενημερώσει για την πληρωμή μέρους του συνόλου των υπομνημάτων με το ποσό των 3.175.000 € . Πράγματι η πληρωμή αφορούσε το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής της επιχείρησης και είχαμε λάβει την διαβεβαίωση για πίστωση ενός παρόμοιου ποσού για την πλήρη αποπληρωμή σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας μας, επισκέφθηκε την 09.12.2015 την Διεύθυνση Δημοσιονομικής Διαχείρισης  προκειμένου να λάβει απαντήσεις και έγκυρη ενημέρωση για το πότε θα ολοκληρωθεί η αποπληρωμή των υπομνημάτων.   Με βάση την προγραμματισμένη εξέλιξη, ενημερωθήκαμε πως για την  αποπληρωμή,  θα διατεθεί το ποσό των 5.800.000 € άμεσα και η συνέχιση της διευθέτησης προς τους συναδέλφους, θα γίνει μέσα στο επόμενο 1 5 η μ ε ρ ο .  Η εξόφληση θα αφορά το σύνολο του έτους 2014 αλλά και το μεγαλύτερο  μέρος  του 2015.

Η διαδικασία της  πληρωμής θα είναι η ίδια με αυτή την οποία πραγματοποιήθηκε η πληρωμή και των προηγούμενων  υπομνημάτων τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η καταβολή θα πραγματοποιηθεί   για ολόκληρο   το ποσό   στους προσωπικούς λογαριασμούς     ΙΒΑΝ    των   συναδέλφων .   Αυτό     συνεπάγεται   ότι    οι   ίδιοι     ο φ ε ί λ ο υ ν     – και σύμφωνα με το νέο πλαίσιο διαχείρισης των υπομνημάτων – να τακτοποιήσουν άμεσα ότι εκκρεμότητα έχουν από τις διαχειρίσεις των Διευθύνσεων τους.

About the Author:

Comments are closed.