Σεπ
13
2012
Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Την 13/9/12 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακή Γεώργιο. Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί αφενός σε Πανελλήνιο επίπεδο αφετέρου σε τοπικό.

Ειδική μνεία έγινε στο θέμα της εξασφάλισης χώρου στάθμευσης έναντι του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης με την παραχώρηση μιας μικρής έκτασης για το λόγο αυτό από το Α’ Σώμα Στρατού. Προς τούτο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας απέστειλε έγγραφο προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, προκειμένου δοθεί λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί καθημερινά εκατοντάδες προσερχόμενους πολίτες στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης. Αν και η λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα φαντάζει πολύ απλή, η ακαμψία και η έλλειψη κατανόησης από τους ιθύνοντες (κυρίως από την πλευρά του Υ.ΕΘ.Α.) καθυστερεί αδικαιολόγητα την επίλυση του προβλήματος. Ελπίζουμε μετά την παρέμβαση του Περιφερειάρχη να οδηγηθούμε στην τελική λύση με την παραχώρηση της έκτασης και της δημιουργίας χώρου στάθμευσης.

Από την πλευρά του κ. Περιφερειάρχη επισημάνθηκε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

About the Author:

Comments are closed.