Αυγ
27
2024
Ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η Ένωση μας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας, θα συμμετέχει στην
πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 Σεπτέμβρη 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.
Είναι σημαντικό η παρουσία μας να είναι μαζική και δυναμική, ώστε το συνδικαλιστικό μας κίνημα να αποτυπώσει το στίγμα του και να απαιτήσει λύσεις στα χρονίζοντα αιτήματά μας.
Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην κοροϊδία που δεχόμαστε από την πολιτεία. Ο αστυνομικός δεν είναι αναλώσιμος και κουτάκια στα στατιστικά της υπηρεσίας και του Υπουργείου. Χρειάζεται θεσμική θωράκιση του επαγγέλματος του και οικονομική ενίσχυση του εισοδήματος του, όπως τόσοι και τόσοι στα κανάλια έχουν παραδεχτεί. Ήρθε η ώρα λοιπόν της υλοποίησης των υποσχέσεων, φτάνει το φιλικό χτύπημα στις πλάτες μας δεν είμαστε δεδομένοι.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την δίκαιη επίλυση και των εκκρεμών ζητημάτων μας και ας θυμόμαστε ότι τίποτα δεν μας χαρίστηκε και ότι πετυχαίνουμε γίνεται μέσα από συλλογικό αγώνα. Στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία της 06ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη καλούμαστε να είμαστε όλοι εκεί ό,τι η Αστυνομία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κοινωνία με ότι αυτό συνεπάγεται για τις δικές τους ευθύνες.
Παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν, να δηλώσει συμμετοχή, στους πίνακες που έχουν αποσταλεί στις Υπηρεσίες σας ή σε οποιοδήποτε μέλος το Δ.Σ., μέχρι την Τετάρτη 04/09/2024.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο-Πρόεδρος                         -Ο-Γενικός Γραμματέας
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ                     Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ

Comments are closed.