Δεκ
17
2021
Διαγωνισμός για την πρόσληψη 30 ψυχολόγων, 15 ψυχιάτρων, 13 παθολόγων και δύο πνευμονολόγων στην ΕΛ.ΑΣ.Τρεις(3) στην ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτ.Μακεδονίας

Διαγωνισμός για την πρόσληψη 30 ψυχολόγων, 15 ψυχιάτρων, 13 παθολόγων και δύο πνευμονολόγων, προκηρύχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες και με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, θα στελεχώσουν, μεταξύ άλλων, και τα περιφερειακά ιατρεία, που συστάθηκαν πρόσφατα με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της χώρας εκ των οποίων ένας (1) παθολόγος ένας (1) ψυχίατρος και (1) ψυχολόγος θα στελεχώσουν το περιφερειακό ιατρείο της  ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτ. Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη.
Στόχος των νέων προσλήψεων , είναι να καλύπτονται με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα οι υγειονομικές ανάγκες τόσο του εν ενεργεία όσο και του εν αποστρατεία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και των οικογενειών αυτού.

Σημειώνεται ότι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες όπου διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από 24-11-2021 μέχρι και την 15:00 ώρα της 23-12-2021.

About the Author:

Comments are closed.