Μαΐ
12
2012
Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήριο

 

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους συναδέρφους – μέλη της Ένωσής μας, που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.

Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σύνολο των συναδέρφων-μελών που άσκησαν το δικαίωμα του εκλέγειν, καθώς το ποσοστό συμμετοχής ήταν μεγαλύτερο από ποτέ, δημιουργώντας ένα νέο “ρεκόρ” για τα δεδομένα της Ένωσής μας. Συγκεκριμένα ο αριθμός των μελών που ψήφισε ήταν 379. Αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής ήταν για πρώτη φορά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης να εκπροσωπείται από 8 αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, καθώς ο αριθμός των αντιπροσώπων εξαρτάται άμεσα από το σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων.

Στόχος μας και όραμά μας είναι να συσπειρώσουμε όλους τους συναδέρφους γύρω από την Ένωσή μας. Η ευρύτερη κατάσταση στην οικονομία, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε εμάς και στις οικογένειές μας και δυστυχώς εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει και άλλα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ανταπεξέλθουμε στις ειδικές αυτές συνθήκες είναι να είμαστε ενωμένοι. Καμία δύναμη δεν θα έχει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αν οι προσπάθειές μας δεν στηρίζονται από το σύνολο των συναδέρφων μας.

Τέλος θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες  θα απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους υποψηφίους για το Δ.Σ. που τελικά δεν εξελέγησαν, ώστε μέσα από διάφορες ομάδες εργασίας που θα συγκροτήσουμε και μέσω της κατανομής αρμοδιοτήτων που σχεδιάζουμε να βρεθεί τρόπος να προσφέρουν όλοι αυτό που μπορούν στη Ένωση. Σε μια εκλογική διαδικασία, πολλώ δε μάλλον συνδικαλιστικού οργάνου δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Υπάρχουν  μόνο συνάδερφοι που ήταν αντίπαλοι έως την ημέρα των εκλογών , παρελθούσης  όμως της ημέρας αυτής, συνεχίζουν ενωμένοι με μοναδικό σκοπό το συλλογικό καλό. Άλλωστε θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση να σεβαστούμε κάθε “σταυρό” που πήραν οι υποψήφιοι, γιατί κάθε “σταυρός” εκπροσωπεί έναν συνάδερφό μας.

Επειδή πιστεύουμε ότι τα πολλά λόγια δεν λύνουν προβλήματα, θα  αρκεστούμε να δηλώσουμε ότι μπαίνουμε με πολλή διάθεση στο νέο Δ.Σ. και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ανεβάσουμε τον συνδικαλισμό ένα σκαλί ψηλότερα, ώστε να αισθάνεστε ότι η Ένωση είστε εσείς οι  ίδιοι.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο

Πρόεδρος

ΓΚΛΑΒΙΝΑΣ Αθανάσιος

Η

Γεν. Γραμματέας

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα


Comments are closed.