Φεβ
3
2013
Συγχαρητήρια της Ένωσής μας προς τους συναδέλφους που συνέλαβαν τους δράστες της ληστείας στο Βελβεντό

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης των δραστών της ληστείας του Βελβεντού, είτε στο συντονισμό των δυνάμεων, είτε στην πρώτη γραμμή. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια απευθύνουμε προς τους συναδέλφους που με περίσσιο θάρρος, κατάφεραν έπειτα από κινηματογραφική καταδίωξη να συλλάβουν τους 4 από τους δράστες της ληστείας.

Η άμεση κινητοποίηση, η ταχύτατη αντίδραση, αλλά κυρίως η θαραλλέα επέμβαση από  αστυνομικούς που για  800 € δεν δίστασαν να ρισκάρουν τη ζωή τους, αποδεικνύει ότι το φιλότιμο και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος των αστυνομικών απέναντι στον πολίτη αντέχει ακόμη παρά τη συνεχή υποβάθμιση του ρόλου και του έργου μας εκ μέρους της πολιτείας.

Τέλος, η επιλογή των δραστών να “χτυπήσουν” την περιοχή της Κοζάνης, επιβεβαιώνει τις θέσεις μας ότι το έγκλημα δεν είναι “προνόμιο” των μεγάλων αστικών κέντρων και ενισχύει τη διαμαρτυρία μας προς το Αρχηγείο για ενίσχυση της περιοχής μας με προσωπικό ώστε να καλυφθούν οι ελλείψεις, αλλά και για την επιστροφή των αποσπασμένων από τον Έβρο.

Κοζάνη 3 Φεβρουαρίου 2013

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο

Πρόεδρος

ΓΚΛΑΒΙΝΑΣ Αθανάσιος

Η

Γεν. Γραμματέας

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Comments are closed.