Σεπ
24
2012
Με 1 αστυνομικό η «ενίσχυση» της Α.Δ. Κοζάνης

Με συνεχείς παρεμβάσεις της Ένωσής μας, ειδικά το τελευταίο διάστημα, έχουμε επισημάνει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της Α.Δ. Κοζάνης. Προσπαθήσαμε να το αναδείξουμε με κάθε τρόπο, είτε μέσω των μέσω μαζικής ενημέρωσης, είτε μέσω των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της περιοχής μας, είτε μέσω διαμαρτυριών (απ’ ευθείας στο Αρχηγείο αλλά και μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας).

Η απάντηση στο αίτημά μας για ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, της οποία το έλλειμμα είναι  135 αστυνομικοί, ήρθε από το Αρχηγείο με την ενίσχυση της Διεύθυνσης κατά τις έκτακτες μεταθέσεις με 1 αστυνομικό!!!

Προφανώς, τα προβλήματα των Υπηρεσιών μας και το επίπεδο των παρεχομένων Υπηρεσιών δεν φαίνεται να απασχολούν την Ηγεσία.  Την καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή να αποκαταστήσει την αδικία και να προβεί επιτέλους στην κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της Α.Δ. Κοζάνης.

Οι αστυνομικοί της Κοζάνης θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, ώστε να παρέχουν ένα περιβάλλον ασφάλειας στους συμπολίτες μας, όσο δύσκολο και αν έχει γίνει μετά από τις αποσπάσεις συναδέλφων στον Έβρο και τη μείωση ακόμη περισσότερο της ήδη ελλειμματικής δύναμης των Υπηρεσιών μας. Καιρός είναι όμως να αναλογιστεί και η φυσική ηγεσία τις δικές της υποχρεώσεις προς τον Έλληνα πολίτη και να σταθεί σύμμαχος στην προσπάθειά μας και όχι να προκαλεί επιπλέον δυσκολίες. Το έγκλημα στην επαρχία μπορεί να μην βρίσκεται στο επίπεδο της πρωτεύουσας, παρουσιάζει όμως συνεχή αυξητική τάση και χωρίς προσωπικό και τα κατάλληλα μέσα, όσο και να θέλουμε δεν θα μπορούμε πλέον να το ακολουθήσουμε και να το αντιμετωπίσουμε.

 

Comments are closed.