Φεβ
16
2022
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

                                                                                Κοζάνη ,16 Φεβρουαρίου 2022

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 16-12-2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης κ. ΔΙΟΓΚΑΡΗ Σπυρίδωνα, ένα από τα θέματα που τέθηκαν στην συνάντηση ήταν η επαναλειτουργία της αστυνομικής λέσχης στην Πτολεμαΐδα .Συγκεκριμένα, ζητήθηκε η έκδοση διαταγής για την στελέχωση και επαναλειτουργία της.

Σήμερα 16-02-2022  παρουσία του Στρατιωτικού Ιερέα Αντισυνταγματάρχη πατήρ Αθανάσιου ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αστυνομικής λέσχης στην Πτολεμαΐδα σ’έναν  ανακαινισμένο χώρο και έτσι οι Συνάδελφοι μας που υπηρετούν στην πόλη της Πτολεμαΐδας θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται από αυτό  με ότι αυτό συνεπάγεται.

Φυσικά δε θα  μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφερθούμε στις ενέργειες του Αντιπρόεδρου της Ένωσης μας     ΜΠΑΛΤΖΗ Πέτρου ο οποίος ως Διαχειριστής της Αστυνομικής Λέσχης Πτολεμαΐδας  συντέλεσε στην άψογη και άμεση επαναλειτουργία της Λέσχης.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων  Κοζάνης εκφράζουμε την ικανοποίηση μας διότι ένα  αίτημα     των  Συναδέλφων μας έγινε πραγματικότητα και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν ώστε να      πραγματοποιηθεί αυτό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο  

 

      – Ο –

Πρόεδρος

 

Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ

              – Ο –

Γενικός Γραμματέας

 

Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ

About the Author:

Comments are closed.