Φεβ
10
2018
Ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2018, ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης στην αίθουσα εκδηλώσεων «Event Plaza» στα Πετρανά Κοζάνης, όπου παρευρέθηκαν και διασκέδασαν μέχρι πρωίας πλήθος συναδέλφων και φίλοι της Ένωσης. Σε μια άνευ προηγουμένου βραδιά κεφιού, η αγάπη, η στήριξη και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλειώδης.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης Θεόδωρος και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Κάτανας Ηλίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της ΠΕ Κοζάνης κ. Δημητριάδης Μίμης, ο π. Υπουργός της ΝΔ κ. Παπαδόπουλος Μιχάλης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ. Βακουφτσής Κωστας και ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Λαμπρόπουλος Δημήτριος. Εκπροσωπόντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων οι κ.κ. Παπαδάκης Θεόφιλος, Αντιπρόεδρος του ΔΣ,  και ο Γραμματέας Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Φέτκος Σταύρος, ενώ από τις όμορες Διευθύνσεις παρέστησαν οι Πρόεδροι των πρωτοβάθμιων Ενώσεων Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας κ.κ. Ευάγγελου Γρηγόριος, Νάτσης Θωμάς και Μουρατίδης Ιωάννης. Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας κ. Ανδρεόπουλος Παναγιώτης και το Προεδρείο του Σωματείου αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης κ. Μπουγάτσιας Κωνσταντίνος. Από τους υπηρεσιακούς παράγοντες παρευρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγος κ Μαντζούκας Αθανάσιος και ο βοηθός του Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αμαραντίδης Ευθύμιος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Κοζάνης κ. Θεοχάρης Χαράλαμπος και ο Αναπληρωτής του Αστυνομικός Διευθυντής κ Αδαμίδης Γεώργιος και ο ε.α. Αντιστράτηγος κ. Καραΐτσης Γεώργιος.
Στην έναρξη της βραδιάς ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιάκος Ζήσης απεύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους και ακολούθησε η βράβευση των τέκνων των συναδέλφων μας που εισήχθησαν το προηγούμενο έτος στις ανώτερες και ανώτατες σχολές της χώρας και τέλος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στους χορηγούς της εκδήλωσης οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν το πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής μας εγχείρημα να προσκαλέσουμε στο χορό μας έναν από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους τραγουδιστες με όλο το επιτελείο του. Τους ευχαριστούμε θερμά!
Ο Μάκης Δημάκης και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες χάρισαν ένα υπέροχο διάλειμμα από την καθημερινότητα στους αστυνομικούς με τις οικογένειές τους όπως και στους φίλους που παρευρέθηκαν.
Ευχαριστούμε όλους όσοι παρέστησαν για να τιμήσουν την εκδήλωσή μας συναδέλφους και φίλους, την διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος, για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας και ευχόμαστε σε όλους υγεία και χρόνια πολλά.

 

030405090708IMG_20180209_023218_HHTIMG-fd29bc5f3ddd90a968b9fa1fe2c0209c-VIMG-3a15f5ac5b4e9e2450e65aa226ff0a17-VIMG-2fbc796123b74936bf0f808c85fa0aad-VIMG_20180208_182930

 

βίντεο-φωτογραφίες kozanilife.gr

About the Author:

Comments are closed.