Μαρ
18
2016
Οι Ενώσεις της Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Πολύκαστρο Κιλκίς

1393478_1388180011425726_761230258_n
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου
ΤΗΛ. & ΦΑΞ 24610 37777
Email: eaynkozanis@gmail.com

www.eayk.gr

Δελτίο Τύπου
Στην χθεσινή (17/03/2016) συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Πολύκαστρο Κιλκίς, το παρών έδωσαν και οι Ενώσεις της Δυτικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι της Πολιτικής εξουσίας, ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας και ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος με τον επιστημονικό συνεργάτη του λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα. Κατά την συνεδρίαση προς τον κ. Επιθεωρητή τέθηκαν ερωτήματα όσον αφορά τις απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι συνάδερφοί μας, την καταστρατήγηση του ωραρίου εργασίας, η μη έγκαιρη ενημέρωση όσον αφορά τις αποσπάσεις, την έλλειψη σε υγειονομικό υλικό, το ρόλο των ΜΚΟ κ.α. Ο κ. Επιθεωρητής υποσχέθηκε ενώπιον όλων ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση της επίλυσης όλων των θεμάτων που υπάρχουν και θα προκύψουν.
Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο συνεργάτης του, μετά το πλήθος των ερωτημάτων που δέχθηκαν, προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους παραβρισκόμενους λέγοντας ότι η κατάσταση στην Ειδομένη είναι επκδημιολογικά ελεγχόμενη. Ωστόσο ανέφεραν ότι ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών υπάρχει, με την πολύωρη συνύπαρξη με τους πρόσφυγες, ιδίως σε κλειστούς χώρους. Συνέστησαν, εκτός των άλλων, μετά από κάθε άμεση επαφή με τους ανθρώπους αυτούς, καλό πλύσιμο των χεριών με αντισηπτικό υγρό και η χρήση της προστατευτικής μάσκας να μην ξεπερνά τα δεκαπέντε λεπτά. Προς τούτο θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, εγκύκλιος από το ΚΕΕΛΠΝΟ, με οδηγίες προς όλους τους εμπλεκομένους για την υγιεινή και την καθαριότητα. Όμως, ο μεγαλύτερος φόβος, καθώς μπαίνουμε στην άνοιξη, είναι η μετάδοση ασθενειών μέσω των κουνουπιών, ‘άλλων εντόμων και τρωκτικών.
Επειδή η κατάσταση είναι πλέον εξαιρετικά κρίσιμη, η Ένωσή μας τις επόμενες ημέρες, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες Ενώσεις της Δυτικής Μακεδονίας, θα προβεί σε συναντήσεις με τους Δημάρχους, τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας όπως επίσης και με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Κοζάνη 18 Μαρτίου 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ                                  Χρήστος ΜΠΟΝΤΗΣ

 

About the Author:

Comments are closed.