Νοέ
12
2015
Πρόγραμμα για το Μπάνσκο Καλαιτζογλου Ασημινα SEAQUEST TRAVEL

 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

                                   ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

                                                  ΑΠΟ 18/12/2015 ΕΩΣ 20/12/2015

 

1Η ΗΜΕΡΑ : ΚΟΖΑΝΗ-ΣΥΝΟΡΑ-ΜΠΑΝΣΚΟ

Συγκέντρωση στον ……………… Κοζάνης στις 28/11/14 στις ……… το πρωί ,τακτοποίηση τον αποσκευών μας επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για τα σύνορα Τελωνείο Προμαχώνα ,μετά τον έλεγχο διαβατηρίων ή νέου τύπου ταυτότητες επίσκεψη για ψώνια στα αφορολόγητα .Στη συνέχεια αναχώρηση για το Μπλαγκόεβγκραντ είναι πόλη της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Μέχρι το 1950 ονομαζόταν Άνω Τζουμαγιά . Έχει πληθυσμό 70.881 κατοίκους (2012). Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μπλαγκοεβγκράτσκα Μπίστριτσα.

Η πόλη είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας. Βρίσκεται στην κοιλάδα του Ποταμού Στρυμόνα, στους πρόποδες των βουνών Ρίλα και Πιρίν. Το Μπλαγκόεβγκραντ διαθέτει ένα πεζοδρομημένο κέντρο με αρχιτεκτονική διατηρημένη του 19ου αιώνα, με πολλά εστιατόρια, καφέ και μπουτίκ. Η πόλη είναι αδελφοποιημένη με τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες. Πήρε το όνομά της από τον μεγάλο Βούλγαρο κομμουνιστή Ντιμιτάρ Μπλαγκόεφ.Στη συνεχεια αναχώρηση για Μπάνσκο βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Βουλγαρίας στους πρόποδες του βουνού Πίριν σε υψόμετρο 940μ. , άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση  , ξεκούραση .Ελεύθερος χρόνος  δείπνο ,διαν/ση .

2Η ΗΜΕΡΑ : ΜΠΑΝΣΚΟ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος ,για περιήγηση της Κωμόπολης με τους πλακώστροτους δρόμους τα όμορφα παραδοσιακά σπίτια ,πολιτιστικά μνημεία όπου στο κέντρο της ένα από τα αξιοθέατα είναι η εκκλησία της Αγίας Τριάδας με το περίφημο καμπαναριό της που έχει ύψος 30μ. Πάνω από την πόλη και στις πλαγιές του όρου  Πίριν δημιουργήθηκε ένα εκτεταμένο δίκτυο ski lift με εξαιρετικές χιονοδρομικές πίστες .Ως αποτέλεσμα αυτού υπήρξε η δημιουργία υπερσύχρονων ξενοδοχειακών μονάδων καθιστώντας το Μπάνσκο ένα ιδανικό χειμερινό κέντρο και χιονοδρομικό παράδεισο για τους λάτρεις του ski. Εκδρομείς όμως που δεν ασχολούνται με το ski μπορούν να  γευτούν από κοντά την κοσμοπολίτικη ζωή του Μπάνσκο. Γεύμα το μεσημέρι σε ταβέρνα  με ζωντανή μουσική , διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο  ξεκούραση  ,δείπνο   , διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ : ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΥΝΟΡΑ – ΚΟΖΑΝΗ     

Πρωινό τακτοποίηση αποσκευών αναχώρηση για Σαντάνσκι Η πόλη βρίσκεται σε ευνοική θέση, με ήπιο προς ζεστό κλίμα (με την υψηλότερη μέση ετήσια θερμοκρασία στη χώρα, 14,1 β.C) και σχετικά πολλές ιαματικές πηγές, που το καθιστούν πολύ δημοφιλή προορισμό για ανάπαυση και αναψυχή. Το Σαντάνσκι έχει αναπτυχθεί με αμφιθεατρικό τρόπο στις εξωτερικές νοτιοδυτικές πλαγιές των Ορέων Πιρίν στα χαμηλότερα μέρη του Ποταμού Σαντάνσκα Μπίστριτσα. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα σύνορα ,έλεγχος ,και κάνοντας της απαραίτητες στάσεις , άφιξη στην Κοζάνη .

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 90 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας .
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Green Life Resort  4*superior  με θερμαινόμενη πισίνα ,σάουνα κλπ.
  • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο.
  • Μεταφορά από το ξενοδοχείο ως τα lift και αντίστροφα .
  • ΦΠΑ
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : 

Ποτά ,κάρτες lift ,εξοπλισμό ski και ότι δεν αναφέρεται  σαν παροχή.

 

Πληροφορίες ΒΑΖΟΥΡΑΣ Παναγιωτης  6955339388

 

http://www.greenlifehotel-bansko.bg/en/index.html

 

3ΗΜΕΡΗ ΜΠΑΝΣΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ

 

About the Author:

Comments are closed.